Foder hund och katt

Vi saluför följande

Royal Canin

Royal Canin foder för hunf och katt ger ditt sällskapsdjur näring och energi. Den enskilda kattens eller hundens hälsa är lika unik som individen själv. Hälsobehoven är dock ofta karakteristiska för storleken, rasen eller livsstilen. Varje enskilt recept är utformat för att ge exakt den nivå av naturliga antioxidanter, vitaminer, fibrer, prebiotika och mineraler som ditt djurs unika hälsobehov kräver.

Royal Canin har även veterinärfoder son jjälper dig att upprätthålla hälsan hos hanar eller katter med diagnostiserade hälsoproblem. Mer info finns på www.royalcanin.se.

Vi saluför följande

Four Friends

FourFriends torrfoder för hund och katt innehåller hög andel kött, torkat kött för bästa resultat, och vi har valt att våra produkter är glutenfria. För dem känsligaste individerna finns även spannmålsfritt alternativ. Vi har även valt att tillsätta Aloe vera, för en god maghälsa!

I FourFriendsfamiljen hittar ni även spannmålsfri köttkorv, smarrigt godissortiment, miljövänliga hundpåsar, kattsand och smådjursströ. Mer info finns på www.fourfriends.se.

Hunden och katten har olika energi- och näringsbehov och det är väldigt viktigt att de får en balanserad och hälsosam kost.
En hund skulle kunna överleva på kattens foder, men inte tvärt om.

Morgongåva Veterinärklinik AB © 2023. All rights reserved.